Skor, bollar och handske.
”Det skönaste för mina fötter är mina FootJoy skor. På bilden ser Du Classic Dry skor. Efter en dag på golfbanan låter jag skorna vila minst ett dygn. Naturligtvis sätter jag skorna i skoblock så att lädret kan vädra ur och torka. Dessutom bibehåller skorna passformen. Mitt andra par FootJoy är Classic Tour som Du ser på några bilder.

Jag spelar Titleist Pro V1, som för mig ger ett bra spinntal (för att kunna slå den med avsiktlig skruv) och är mjuk att putta på. Titleist SoLo rekommenderar jag till Dig, som har hcp 36+ ner till 20, till Dig som har en lägre svinghastighet, samt om Du vill ha en boll som inte spinner så mycket (Du får ingen förstärkning av oavsiktlig skruv). Titleist NXT (NXT Tour) är bollen för Dig som har hcp 10-20. Den ger Dig lite mer spinnegenskaper.

För att få ett bättre grepp så spelar jag med handske. Titleist Perma Soft är en skinnhandske av högsta kvalitet. Den hjälper mig också att hålla löst i klubban, vilket är viktigt för att inte spänna underarmsmusklerna.”